top of page

Retourbeleid

Onze retourtermijn bedraagt 14 dagen vanaf de dag van levering van uw bestelling. Na het verstrijken van deze periode zijn wij helaas niet meer in staat om producten te retourneren of omruilingen aan te bieden. Wij geven u een volledige terugbetaling, inclusief de verzendkosten die u hebt betaald om uw bestelling naar uw bestemming te verzenden.

 

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, dient uw artikel ongebruikt te zijn en zich in dezelfde staat te bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Bovendien moet het artikel in de originele verpakking worden geretourneerd.


Er zijn specifieke situaties waarin alleen gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend:

  • Elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.

  • Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt teruggestuurd.

 

Terugbetalen

Wij staan bekend om onze snelle verwerking van retourzendingen, zodat het geld snel weer op uw rekening wordt bijgeschreven. Onder normale omstandigheden worden retouren nog dezelfde dag dat ze bij ons arriveren verwerkt. Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail om u op de hoogte te stellen van de ontvangst van uw geretourneerde artikel(en). Ook zullen we u informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Wanneer uw retour wordt goedgekeurd, zal de terugbetaling automatisch worden verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen worden gecrediteerd naar uw oorspronkelijke betaalmethode, meestal binnen 1 of 2 werkdagen.

 

Te laat of ontbrekende terugbetaling

Indien u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, volg dan deze stappen:

  1. Controleer eerst opnieuw uw bankrekening.

  2. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling officieel is verwerkt.

  3. Vervolgens kunt u contact opnemen met uw bank, omdat er vaak enige verwerkingstijd nodig is voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Indien u na het doorlopen van deze stappen nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@pair-m.nl

 

 

Uitverkoopartikelen            

Gewone artikelen en artikelen in de uitverkoop kunnen worden terugbetaald. Helaas komen artikelen in de einduitverkoop (met een korting van 60% of meer) niet in aanmerking voor terugbetaling.

 

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Indien u een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, gelieve een e-mail te sturen naar

contact@pair-m.nl. Wij zullen spoedig contact met u opnemen en verdere instructies toesturen.

 

Verzenden
Zorg ervoor dat alle producten precies zo zijn als u ze heeft ontvangen. Vanwege hygiëne is het niet mogelijk gedragen sokken te retourneren.

 

Een artikel terugsturen​

Om een artikel aan ons te retourneren, dient u eerst een retourautorisatie aan te vragen. U kunt een retourverzoek indienen door een e-mail te sturen naar contact@pair-m.nl. Na goedkeuring ontvangt u van ons een retourlabel.

Het pakket kunt u vervolgens terugsturen naar:

PAIR 'M

Mauritslaan 49

6129EL Urmond

Nederland

Plaats de artikel(en) in de originele verzendzak/doos of een andere stevige zak of kartonne doos. Als u een artikel van buiten de Europese Unie retourneert, vermeld dan duidelijk 'RETURNED GOODS' op het pakket om douanekosten te voorkomen. Houd er rekening mee dat PAIR’M niet verantwoordelijk is voor eventuele douanekosten.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Retour verzendkosten worden niet vergoed. Indien u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het vooraf betaalde retourlabel in mindering gebracht op uw terugbetaling.

De tijd die het duurt voordat uw omgeruilde product u bereikt, kan variëren, afhankelijk van uw locatie.

bottom of page