top of page

Verzending

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen (met uitzondering van weekenden en feestdagen) na ontvangst van uw orderbevestiging per e-mail verwerkt. Als u uw bestelling plaatst vóór 12:00 (Amsterdam/Europese tijd), wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

 

U ontvangt een melding zodra uw bestelling is verzonden. Houd er rekening mee dat vertragingen als gevolg van overmacht, zoals drukte tijdens feestdagen, of omstandigheden waarop wij geen invloed hebben, zoals problemen met onze vervoerders door bijvoorbeeld pandemieën, kunnen optreden.

 

Binnenlandse verzendtarieven

Wij bieden gratis verzending naar Nederland met PostNL voor elke bestelling boven de €25.

 

PostNL (1-2 werkdagen) - €2,02

PostNL (1-2 werkdagen) met track & trace - €4,15

Gratis verzending voor elke bestelling boven €25

 

Tarieven voor verzending binnen de Europese Unie

Wij bieden vaste tarieven voor verzendingen binnen de Europese Unie, waarbij we onderscheid maken tussen onderstaande landen:

 

PostNL (2-4 werkdagen): Benelux + Duitsland - €10

PostNL (2-4 werkdagen): Overige EU-landen - €20

 

Wij bieden gratis verzending naar de Benelux + Duitsland voor elke bestelling boven de €60

 

Internationale verzending

Voor internationale zendingen mag u contact opnemen met contact@pair-m.nl. In overleg zal gekeken worden naar een passend tarief.

 

Belastingen en heffingen

Uw bestelling kan onderhevig zijn aan invoerrechten en belastingen, inclusief BTW, die worden opgelegd zodra de zending het land van bestemming bereikt. Het is belangrijk op te merken dat PAIR 'M niet verantwoordelijk is voor deze kosten indien ze van toepassing zijn; deze kosten vallen onder uw verantwoordelijkheid als klant.

 

Hoe controleer ik de status van mijn bestelling?

Wanneer uw bestelling met track & trace is verzonden, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een trackingnummer waarmee u de status kunt volgen. Het kan tot 48 uur duren voordat de traceerinformatie beschikbaar is. Als u uw bestelling niet binnen 7 dagen na ontvangst van de verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@pair-m.nl en vermeld uw naam en bestelnummer. Wij kijken het graag voor u na.

 

Afgewezen pakket

Wanneer de klant om welke reden dan ook de levering van het pakket weigert, zullen de verzendkosten en invoerrechten voor de automatische terugzending van het pakket naar de afzender aan de klant worden doorberekend. Daarnaast brengen we een vast bedrag van €25 in rekening voor verpakking, behandeling en herbevoorrading. Deze kosten zullen worden afgetrokken van het totale bedrag dat moet worden terugbetaald voor de bestelling.

 

Verzenden naar postbussen

We verzenden niet naar postbussen. Mocht u hier meer over willen weten, mag u een e-mail sturen naar contact@pair-m.nl.

 

Terugbetalingen, retourneren en omruilen

  • Ons retourbeleid is 14 dagen.

  • We geven een volledige terugbetaling, exclusief de verzendkosten die u betaald heeft om uw bestelling naar uw bestemming te sturen.

  • Normale en uitverkoop artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen einduitverkoop artikelen (30% korting of hoger) niet worden terugbetaald.

 

Wij hanteren een retourbeleid waarbij retourzendingen worden geaccepteerd tot 14 dagen na de levering. Indien het artikel ongebruikt is en zich nog in de originele staat bevindt, zullen wij het volledige orderbedrag minus de verzendkosten voor de retourzending terugbetalen.

 

In het geval dat uw bestelling beschadigd bij u arriveert, verzoeken wij u vriendelijk om ons onmiddellijk te informeren via een e-mail naar contact@pair-m.nl, onder vermelding van uw bestelnummer. Voeg hierbij gedetailleerde foto’s toe die de staat van het artikel duidelijk tonen. Wij zullen dit per geval behandelen, maar stellen alles in het werk om tot een passende oplossing te komen.

 

Indien u nog verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contact@pair-m.nl

bottom of page